Donedavno su zlatna i srebrna bile uobičajene boje koje smo viđali na nakitu. No sve je popularnija rose gold, odnosno bakrena boja, nježna nude nijansa roze. Možda i imate koji komad nakita ove boje, jer je rose gold sve popularnija i viđamo ju na svim vrstama nakita, od naušnica i ogrlica, do narukvica i prstenja.

Mnogi jaki brendovi u svijetu nakita izbacili su rose gold kolekcije il rose gold verzije modela, primjerice Guess, Rosefield, Morelatto, Brosway i drugi.

Neobična nijansa, potpuno neočekivana, a s druge strane vrlo prilagodljiva i zahvalna za kombiniranje. Upravo zbog tih svojih osobina rose gold nakit ušao je na velika vrata. Ako želite probati nešto novo, obogatiti svoju kolekciju nakita i zaigrati se, nećete pogriješiti ako odaberete nešto u ovoj boji. Evo nekoliko razloga zašto je rose gold dobar odabir:

Rose gold / bakrena je nešto novo

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Zlato i srebro, kao i kombinacije zlata i srebra već smo vidjeli puno puta i teško je očekivati nešto drastično drugačije ili potpuno novo. Uvođenjem nove boje u kolekciju nakita osvježit ćete svoj stil i biti u trendu. Rose gold sve je popularniji i možemo očekivati još mnogo inovacija u tom pogledu.

Odgovara svim tonovima kože

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Kako je rose gold boja nježna nude nijansa roze, lijepo izgleda na svim tonovima kože. Komplementira i one tamnije i svjetlije puti.

Jednostavna za kombiniranje s drugim bojama

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Upravo zato što je rose gold/bakrena neutralna boja možete ju nositi i sa sličnim, nježnijim nijansama, no i s jarkim bojama i uzorcima. Neće se s njima sukobljavati, već nadopunjavati i dati Vašoj odjevnoj kombinaciji slojevitost.

Jednostavna za kombiniranje s drugim nakitom

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Njena elegantnost čini ju lakom i za kombiniranje s drugim nakitom, ne samo rose gold nakitom, već i sa zlatnim i sa srebrnim. Osim toga, na rose gold prsten ili narukvicu pristajat će kristali u raznim bojama, biseri i drugo. Rose gold nakit upravo je zato i zanimljiv, dovoljno neutralan da ide na sve, a dovoljno drugačiji da ga morate zamijetiti.

Veliki izbor nakita

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Ne morate se brinuti da ćete, ako se odlučite na kupovinu rose gold ogrlice ili rose gold para naušnica, imati manji izbor nego da kupujete srebrni ili zlatni komad. Vodeći brendovi u kolekcijama već imaju rose gold verzije svojih modela.

Prstenje: Rose gold prsteni ističu bilo koju vrstu obojenog kamena od citrina do ametista. Odlično izgledaju i kombinacije s drugim metalima, kao što su zlato i srebro. Ogrlice: Rose gold ogrlice dolaze u različitim duljinama i stilovima. Jedinstvena boja sama po sebi čini ogrlicu prekrasnom, ali se također lijepo slaže s kristalima, biserima i drugim dodacima.
Narukvice: Rose gold narukvice nude niz stilova i dizajna. Bez obzira volite li tanke ili debele narukvice, krute ili lančane, moći ćete pronaći nešto za sebe.
Naušnice: Rose gold naušnice savršeno se slažu s raznim bojama kose, od svijetlih plavih tonova, do tamno smeđe i crne. U ponudi su male naušnice uz uho, karike i viseće, u svim stilovima.

Prikladna za sve prigode

Zlato i srebro pomaknite se, rose gold nakit je ovdje!

Imati u svojoj kolekciji komad nakita u rose gold boji vrlo je zahvalno. Lako ga je kombinirati na sve stilove, od casual dnevnog stila do večernjeg stila za izlaske ili svečanosti. Možete na traperice i bijelu košulju staviti rose gold naušnice ili narukvicu i izgledati elegantno, a opet ležerno.

S druge strane, možete večernju haljinu s dekolteom obogatiti rose gold ogrlicom, ili istaknuti se statement piece prstenom. S nakitom u rose gold boji uvijek ćete izgledati moderno, taj spoj elegancije i razigranosti zaista donosi nešto novo.

Pogledajte našu ponudu rose gold nakita i odaberite komad baš za sebe.

Želite pogledati kompletnu ponudu nakita?

POSJETITE WEB SHOP