Rosefield – mladi nizozemski brand.

Nastao je u srcu Amsterdama 2014. godine, sa željom stvaranja modernog i zabavnog nakita za nove generacije i s ciljem postizanja internacionalne prepoznatljivosti. S jakim uporištem i u New Yorku, kombinira najbolje od oba grada – klasiku, modernost, slobodan duh i mladenačku energiju.

Rosefield predstavlja ženski duh oba grada kako bi proizveo kvalitetan i pristupačan nakit za žene slobodnog duha. To je mjesto gdje se susreću Amsterdam i New York, klasika i modernost, funkcionalnost i moda. Rezultat je jednostavan nakit, udoban za nošenje, klasična ljepota s twistom koji će staviti točku na i Vašeg modnog izričaja.

Nakit je izrađen od kvalitetnih metala, s jednostavnim detaljima, spoj vintage estetike i modernog. Čisti luksuz, opuštena elegancija i jednostavnost življenja ono je što ovaj brand donosi na stol. “Bitno je biti bezvremenski, a ne u trendu!” glavni je moto Rosefield branda. Nakit napravljen za modernu ženu koja ipak voli tračak tradicionalne elegancije.

Jednostavni detalji. Čisti luksuz. Rosefieldove kolekcije nakita izrađene su od visokokvalitetnih trajnih metala.

Rosefield nakit sa svojom raznolikom ponudom pokriva sve stilove. Ukoliko je Vaš stil minimalistički, bohemian ili potpuno otkačen, ne brinite, pronaći ćete nešto za sebe. S unikatnim siluetama, kontrasnim teksturama i naglascima u boji, svaki je komad nakita jedinstven i podići će Vaš stil.

Oslobodite se, igrajte se, miješajte klasično i moderno, jer u tome i jest radost i ljepota Rosefield nakita.

Rosefield nakit

Kolekcije Rosefield nakita

IGGY

Iggy je osvježavajuća kolekcija nakita koja utjelovljuje odvažan, ali i klasičan look. Inspirirana je umjetničkim duhom četvrti East Village na istočnoj strani Donjeg Manhattana u New Yorku. Kolekcija Iggy predstavlja rock & roll šik. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, sa srebrnim ili bakrenim završnim premazom. U kolekciji možete pronaći ogrlice, narukvice i naušnice. Podignite svoj look sa svježim komadima iz kolekcije, pomiješajte rock and roll i klasiku, jer zašto ne bi?

RAYE

Kolekcija Raye donosi kombinaciju organskih oblika i Swarovski kristala. Bezvremenski nakit, inspiriran Amsterdamom i New Yorkom, spaja najbolje od oba grada. Moderna, a opet sofisticirana kolekcija bit će pun pogodak za Vas, ako tražite šik elegantne komade nakita za upotpuniti svoj stil. Jedan od glavnih motiva koji se provlači kroz kolekciju jest školjka, koja uz Swarovski kristale odaje dojam elegancije, no i prirodnosti i ležernosti. Izrađena od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim ili srebrnim finišom, uklopit će se u gotovo svaku kombinaciju.

LOIS

Lois kolekcija slavi klasičnu ljepotu, ali na svoj način. Prepoznatljivom ju čine upečatljive siluete koje govore same za sebe. U kolekciji možete pronaći sve od narukvica i ogrlica do naušnica. Kolekcija je izrađena od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim, srebrnim i bakrenim finišom. Jednostavnost s dozom individualnosti koja krasi ovu kolekciju, obogatit će Vaš stil, a nakit je prigodan i za dnevne kombinacije za aktivnu ženu, no i za večernju šik kombinaciju.

TOCCOMBO

Ukoliko volite klasičan dizajn, eleganciju koja izgleda profinjeno, no s daškom modernosti, ovo je kolekcija za Vas. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim, srebrnim i mjedenim finišom. U kolekciji ćete pronaći ogrlice, narukvice i naušnice. Ogrlice i narukvice sa sitnim privjescima u obliku novčića i bisera podići će svaku kombinaciju, a možete upotpuniti svoj look s naušnicama iz kolekcije. Naušnice dolaze u nekoliko verzija, one uz uho, karike i karike s privjescima. Možete se zaigrati i kombinirati različite komade iz kolekcije.

Želite pogledati kompletnu ponudu Rosefield nakita?

POSJETITE WEB SHOP