Naravno, ne postoji jedan univerzalno točan odgovor na ovo pitanje, no ipak postoje neka pravila kojih se možete držati i biti sigurni da niste pretjerali. Držati do neke mjere, jer pravila su ipak tu da se krše, a moda je tu da se zabavljamo, zar ne?

Prsten s centralnim kristalom

Prsten Morellato 1930

Odaberete li nositi statement piece prsten s velikim centralnim kristalom, ostavite ga samog na ruci, bilo bi dobro nemati prstenja niti na drugoj ruci. Čak i kod narukvice trebate paziti pri odabiru, mogla bi biti previše. Uz prsten s velikim kristalom pristajale bi ili naušnice ili ogrlica istog stila, bilo bi najbolje u kompletu. Nosite ga za svečane prilike, na večernje odjevne kombinacije, no i na ležernije dnevne, kojima će dati dozu elegancije.

Geometrijski prsten

Prsten Guess Love Knot

S prstenom minimalističkog i geometrijskog dizajna izgledat ćete moderno i kreativno. Takvo prstenje možete nositi i na večernje i na dnevne kombinacije, a možete ga uklopiti i u poslovni stil. Za ženu koja je u pokretu i treba nešto od jutra do mraka, nešto bezvremensko. Uz ovakav prsten možete kombinirati i drugi nakit, naravno dok je u istom stilu. Kako su komadi jednostavnijeg dizajna, međusobno se nadopunjuju.

Jednostavno prstenje

Prsten Guess Fun Tonight

Ovo su prstenovi u obliku burme, jednostavnog dizajna. Upravo zbog toga su vrlo praktični i možete ih nositi na doslovno sve stilove, od sportskog do elegantnog. Doduše, za svečane prilike možda ćete se odlučiti za modele ukrašene kristalima, dok za svaki dan možete nositi jednostavne metalne burme. Možete nositi i po nekoliko ovakvih prstenova na jednoj ruci ili ih kombinirati s narukvicom, naušnicama ili ogrlicom. Ići će uz većinu toga, tako da slobodno eksperimentirajte.

Kompleti prstenova

Prsten Guess Hoops I Did It Again - Nakit by Watch centar

Vrlo su popularni prsteni koji dolaze u kompletu. Najčešće je to tanko prstenje s ili bez središnjeg ukrasa. U kompletima mogu doći prstenovi različitih boja: zlatni, srebrni i rose gold ili s kristalima različitih boja. Neki kompleti su jednostavniji, dolaze u istoj boji u nekoliko verzija. Ovisno o Vaš stilu odabrat ćete komplet koji Vam pristaje. Komplete možete slagati i sami, kupujući prstenove pojedinačno. Najbolje je isprobavati različite kombinacije na različitim prstima, a možete ih i mijenjati. Svakako zabavno i dopušta ono kršenje pravila, koje smo gore spominjali.

Želite pogledati kompletnu ponudu nakita?

POSJETITE WEB SHOP