Ogrlice su modni dodaci koji svaku modnu kombinaciju mogu učiniti neodoljivom. Modni brendovi ih kreiraju u skladu s postojećim trendovima, a na Vama je da odaberete onu koja se najbolje uklapa u Vaš stil.

Perlice, biseri i glomazan nakit trenutno dominiraju modnom scenom. U nastavku slijedi pet omiljenih trendova kada su u pitanju ogrlice iz najnovijih kolekcija nakita.

Ogrlice s perlicama i biserima

Bez obzira na to nose li se pojedinačno ili u nizu, šarene perlice savršen su dodatak vašem izgledu na plaži. Biseri pak više nisu namijenjeni samo mamama i bakama. Od naušnica do slojevitih ogrlica, ovaj motiv je pravi odabir za proljetne i ljetne odjevne kombinacije.

U svoj ih stil filtriraju i poznate osobe – od Kamale Harris do Harryja Stylesa – biseri nikada nisu bili moderniji! U svoje ih kolekcije nakita vrlo uspješno uključuju modni brendovi kao što su Guess, Brosway, Morellato i Rosefield.

Masivne, statement ogrlice s karikama

Masivne ogrlice s karikama u trendu su već nekoliko sezona. Što su karike veće i deblje, više će isticati vaše odjevne kombinacije. Ovi su komadi odvažan odabir za žene koje vole smjelije odjevne kombinacije.

Slojevite ogrlice

Slojevite ogrlice jedan su od trendova kojem je teško odoljeti. Ove sezone nabavite set različitih lanaca koje lako možete spojiti i nositi ih zajedno ili pak odaberite ogrlicu koja se već sastoji od nekoliko lanaca.

Ogrlice s prirodnim motivima

Flora i fauna uvijek su važan motiv u kolekcijama modnog nakita, no u kolekcijama za proljeće/ljeto 2021. godine to još više dolazi do izražaja. Motiv lava dominantan je kod muškog Guess nakita, a kroz ženski nakit se provlače cvjetni motivi te motivi drveta i leptira.

Ogrlice s kombinacijom ljetnih motiva i aktualnih trendova

Ne možete se odlučiti koji vam se trend najviše sviđa? Razveselit će vas činjenica da ne morate uopće birati. U aktualnim kolekcijama modnog nakita mogu se naći ogrlice koje kombiniraju nekoliko trendova. Umjetni biseri, glomazan nakit, ljetni motivi poput sidra i školjke – postoje ogrlice u koje je uklopljeno sve ovo.

Želite pogledati kompletnu ponudu nakita?

POSJETITE WEB SHOP