Ako želite ostaviti jak dojam, biti u centru pažnje te donositi trendove, a ne ih pratiti, imamo jednu riječ za Vas – Guess.

Guess je globalni simbol mladosti, seksepila i avanturističkog načina života. Omiljen među slavnima, nosile su ga poznate dame Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Camila Cabello, Adriana Grande i druge.

Guess nakit poznat je po svom modernom i inovativnom dizajnu. Svaki komad, od ogrlica i narukvica do naušnica i prstenja je “statement peace“, odvažan modni dodatak s kojim ćete uvijek biti u trendu, a često i korak ispred. Guess brand ima čvrsto definiran stil, prepoznatljiv diljem svijeta, stvoren da obogati Vaš osobni stil. Sve je prilagođeno djevojačkoj i nosivoj eleganciji. Nakit je izrađen od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim, srebrnim i bakrenim premazom, s dodacima kristala i detaljima jarkih boja.

Guess priča je počela još 1981.

Tada su braća Marciano napustila Francusku i krenula u potragu za američkim snom. Sa sobom su u SAD donijeli europsku estetiku, a s njom i inovaciju u dizajnu trapera. Kombinirajući glamur Hollywooda s ležernim francuskim šikom pogodili su dobitnu kombinaciju. Otvorili su prvi dućan u Los Angelesu na Beverly Hillsu, koji je etablirao je Guess brand i to je bio početak jedne uspješne priče. Guess traper je bio inovativan, mladenački i slobodnog duha.

Brzorastuća popularnost i velika potražnja za Guess artiklima potaknula je braću Marciano na proširenje asortimana. Tako je Guess 1983. godine krenuo s modnim dodacima: ručnim satovima, torbicama, sunčanim naočalama i nakitom. Od tada je Guess od pionira trapera izrastao u globalni lifestyle brand. Od 2017. godine tvrtka upravlja s oko tisuću maloprodajnih objekata u više od 100 zemalja diljem Amerike, Europe i Azije.

Guess nakit

Kolekcije Guess nakita

GUESS MY FEELINGS

“Pogodi moje osjećaje” je nešto drugačija, ekološki osviještena, održiva kolekcija. U njoj ćete pronaći upcycled ogrlice i narukvice, izrađene od kirurškog čelika, sa zlatnim ili srebrnim finišom. Lančići korišteni u kolekciji odabrani su iz zaliha dobavljača koje su bile namijenjene za otpad, a privjesci su izrađeni od odbačenih materijala koji nastaju pri proizvodnji čelika. Time je značajno smanjeno stvaranje otpada. Na privjescima su ugravirane simpatične motivirajuće poruke poput “Nastavi sanjati” i “Vjeruj sebi”. Čak je i pakiranje eko, umjesto klasične torbice, ovi komadi dolaze u recikliranoj Guess vrećici. Sav nakit kolekcije “Guess my feelings” ima ECO etiketu. Čuvajte okoliš i izgledajte moderno!

ETERNAL CIRCLES

Glavni motiv ove kolekcije je, kao što joj i ime govori – krug. Krug predstavlja cjelovitost i homogenost, simbol je savršenstva i vječnosti, bez početka i kraja. U kolekciji Eternal circles pronaći ćete ogrlice, narukvice, naušnice i prstenje. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim srebrnim ili bakrenim finišom, ponekad i u kombinaciji, što mu daje dozu modernosti i zaigranosti. Komadi su dodatno obogaćeni kristalima, a vidljiv je i Guess logo. Možete kombinirati modele iz kolekcije i zaokružiti svoj stil. Djelovat ćete otmjeno i šik, a opet mladenački i razigrano.

FLY AWAY

Fly away kolekcija odiše slobodom, lakoćom i dječjom bezbrižnošću, s centralnim motivom leptira. Leptir je i simbol transformacije, tako da ćete se s nakitom iz ove kolekcije pretvoriti u modnu trendsetericu. Pronaći ćete ogrlice, narukvice, naušnice i prstenje, koje možete kombinirati i složiti svoj mini set za svakodnevno nošenje. Kolekcija je izrađena od nehrđajućeg čelika, sa srebrnim i bakrenim premazom, a kristali joj daju sjaj i eleganciju. Osjećajte se slobodno i raširite krila baš poput leptira!

GUESS IS FOR LOVERS

Ova kolekcija slavi ljubav i kao takva ima srce za središnji motiv. Pronaći ćete ga na ogrlicama, narukvicama i naušnicama. Ogrlice i narukvice dolaze u dvije varijante – lanac s centralnim velikim privjeskom u obliku srca ili s ugrađenim manjim srcima kao integralni dio lanca. I naušnice dolaze u dvije varijante, uz uho i viseće, a obje verzije krasi veliko srce. Izrađena od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim, srebrnim i brončanim premazom, dodatno je obogaćena kristalima i vidljivim Guess logom. Definitivno s komadima iz ove kolekcije nećete proći nezamijećeno. Širite ljubav i mladenački duh s kolekcijom Guess is for lovers.

GUESS COINS

Coins je nešto ozbiljnija i elegantnija kolekcija koja odiše raskošću, no i dalje zadržava onaj mladenački seksepil Guess branda. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, zlatne i srebrne boje. Središnji motiv kolekcije podsjeća na novčić, s logom branda, a dodatno je obogaćena kristalima i bisernim perlama. Ogrlice dolaze u dvije varijante, kao jednostruka i dvostruka, s centralnim privjeskom ili više njih. Viseće naušnice daju određenu dozu elegancije, s motivom novčića ispod kojeg su nanizane perlice. Prstenje u kolekciji je zaista posebno, podsjeća na pečatnjak, s kojim nećete proći nezamijećeno.

WANDERLUST

Kolekcija Wanderlust dobila je ime po riječi njemačkih korijena koja označava pustolova koji voli lutati, istraživati svijet i zna uživati u životu. Namijenjena je ženama avanturisticama, koje dišu punim plućima, vole putovati i uvijek su ‘on the go’. Glavni motiv kolekcije je stilizirani kompas, s kristalom u sredini, koji podsjeća na prostranstva koja tek trebaju biti istražena. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, sa zlatnim, srebrnim i bakrenim finišom. U ovoj razigranoj kolekciji pronaći ćete ogrlice, narukvice i naušnice, koje možete kombinirati u set, kako bi Vaš pustolovni duh uvijek bio s Vama. Pristajat će uz dnevni look, no i uz nešto večernje, svečanije, tako da nakit možete nositi cijelog dana. To je upravo ono što treba ženi koja je uvijek u pokretu. Otisnite se u novu pustolovinu uz Guess Wanderlust kolekciju.

Želite pogledati kompletnu ponudu Guess nakita?

POSJETITE WEB SHOP